Alzira adorna amb flors les zones verdes per a la Setmana Santa

0
317

Flors zones verdesEls parcs i jardins de la ciutat d’Alzira han experimentat un millora considerable des que els parterres s’adornen amb flors de temporada.

“Estes tasques de plantació han passat a formar part del dia a dia en el conservament i manteniment de les zones enjardinades de la ciutat, estant en tot moment al front de la supervisió dels treballs la tècnica de zones verdes”, segons ha declarat el regidor de Gestió Urbanística i Serveis Públics, Fernando Pascual.

16.000 plantes per contracte

Fins a 16.000 plantes de temporada ha d’aportar cada any l’empresa concessionària del manteniment de parcs i jardins, tal com queda estipulat en el plec de condicions del contracte, sense tindre cap cost a les arques municipals, per tant sense costar diners als ciutadans.

Els llocs de plantació són: prolongació de la plaça Generalitat; els parcs Pere Crespí, Marina Espanyola, Sant Judes, les Basses i l’Alquenència; Hort de Gorreta i carrer Esperança.

D’esta manera es fan complir les clàusules del contracte, la qual cosa no passava en les legislatures anteriors. “Açò ens permet que les zones enjardinades d’Alzira estiguen plenes de color en les distintes estacions de l’any”, segons el regidor de l’àrea.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here