Acomiaden amb una tancada ovació al xiquet d’Alzira que volia ser torero

0
383

Adrian funeral 1Al voltlant de 300 persones han despedit esta vesprada a Alzira amb una tancada ovació a Adrián Hinojosa el xiquet de 8 anys afectat pel càncer que va voler ser torero. A les portes de la parròquia de Santa Caterina i amb visibles mostres de dolor per part d’amics i familiars partia poc després de les cinc de la vesprada el cotxe fúnebre que va traslladar les restes d’Adrián fins al Cementeri Municipal d’Alzira.

Prèviament i amb l’església completament abarrotada de gent, el pàrroc Enrique Masiá va assegurar durant l’emotiva homilia que «Adrián viu, ha ressuscitat, després d’haver lluitat per la vida contra una malaltia terrible qui volia ser moltes coses, fins a torero». Masiá ha reconegut que «la mort d’un xiquet no té cap sentit» i va emplaçar als presents a «trobar-nos un dia amb ell en la plaça de bous del cel».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here