La Diputació editarà els contes guardonats en les quatre edicions dels Premis Igualtat d’Alzira

0
749
Tots els guardonats
Tots els guardonats
Remei Pau
Remei Pau

Contes igualtat regidors

Contes Igualtat 1

El Grup Debat per la Igualtat d’Alzira va lliurar ahir al Gran Teatre d’Alzira els premis del IV Concurs de Contes per la Igualtat al que es presentaren un total de 332 originals.

La presidenta d’esta associació Remei Pau anuncià que la Diputació de València editarà els contes de tots els premiats en les quatre primeres edicions, una notícia molt ben rebuda pels assistents especialment pels autors i autores dels treballs.

A l’acte assistiren l’alcalde d’Alzira Diego Gómez, el regidor d’Educació Pepe Grau  i el tinent alcalde Ivan Martinez, aiContes Igualtat xiquets 17xí com l’editor de Bromera Josep Gregori i va estar molt ben animat per Rosana Mira i Paco Mira junt membres del grup Musicalm.

Premis

Categoria A

Tercer Desert.

Segon premi al conte titulat «Fa dos anys» de Isaac Obrejo de 3r de Primària del col·legi Alborxi.

Primer premi al conte titulat «Manel cambia d’actitud«, dels autors Guillem Fernández Sánchez , Rubén Ferri Ferrer i David Ros Sáez de 4t de Primària del Centre Sant Patrons.

Categoria B

Tercer premi al conte titulat «Bústia de suggeriments a un conte de fades«, de Raúl Rivera Butiñá, de 6é de Primària del CEIP Sants Patrons

Segon premi al conte titulat «La Lloba«, de Sara Fontana Mínguez, de 6é de Primària del CEIP Alborxí.

Primer premi al conte titulat «Historieta d’una tomaqueta i un encisamet«, de Ricard Calvo Llorens, de 5é de Primària del Xúquer, Centre Educatiu.

 

Categoria C 

Tercer Desert

Segon Desert

Primer premi al conte titulat «Quatre dones«, d’ Ana Argente Laguía, de 4t d’ ESO,  l’ IES Número 4, TULELL.

Categoria D

Tercer Desert.

Segon premi al conte titulat «Diari de Vicent«, de Marta Gimeno Poza, de 2n de Batxillerat de l’IES Rei en Jaume.

Primer premi al conte titulat «I tu, qui eres?«, de Paula Gonzàlez Caballero, de 2n de Batxillerat de l’ IES Rei en Jaume.

Encara que no figura en les bases de la convocatòria, l’organització i totes les entitats implicades en aquest concurs decidiren afegir un premi més, per fer un reconeixement al col·legi més participatiu, guardó que va recaure en el col.legi Alborxí d’Alzira que va presentar més de 80 treballs.

El jurat ha estat format per Pilar Montalvá Rosell, tècnica d’infància de l’Ajuntament d’Alzira; Marina Mir Mocholí, regidora de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament d’Alzira; Jesús Marrodán Gironés, en representació de l’Associació Àlteris; Victoria Martínez Hernández, coordinadora Centre Fundació Cepaim a Alzira; Pura Santacreu Berenguer, professora de literatura en l’Institut Rei en Jaume d’Alzira; Empar Bria i Pelufo, professora de literatura en l’Institut Arabista Ribera de Carcaixent; Elena Lloret Rico com a presidenta de l’Associació d’ Alumnat de l’Escola de Prsones Adultes Enric Valor; Carolina Gómez Ávila, professora de Pedagogia en la UNED, Raquel José Chàfer, tècnica d’Igualtat de l’Ajuntament d’Alzira, Remei Pau Fayos, presidenta de l’Associació Grup de Debat per la Igualtat d’Alzira i Mª. José Ibáñez Panadero, secretaria de l’Associació Grup de Debat per la Igualtat d’Alzira.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here