Alzira entrega les subvencions a 33 joves per la primera vivenda

0
405

Subvencions vivenda alziraL’Ajuntament d’Alzira ha celebrat l’acte d’entrega de subvencions als alzirenys beneficiaris d’estes ajudes. Un total de 33 joves van estar presents ahir a la vesprada al Saló de Plens de la casa consistorial per a rebre de mans de l’alcalde Diego Gómez estes subvencions dotades amb vora 30.000 euros.

També ha estat present el regidor d’Economia, Hisenda i Joventut, Albert Furió, que assegura que “des de l’Ajuntament convoquem estes ajudes per a facilitar l’accés a la vivenda dels més joves i promoure l’economia local a través de la Targeta Alzira”.

Com en edicions anteriors, l’entrega de l’import s’ha fet mitjançant el sistema electrònic de la Targeta Alzira, amb la finalitat que la subvenció es gaste en botigues de la ciutat i es beneficie així el comerç local. Enguany este sistema de pagament incorpora un termini màxim d’un any per a liquidar l’import. D’esta manera, es continua amb el conveni signat entre l’Ajuntament, Caixa Popular-Caixa Rural, CCV i l’Associació Empresarial d’Alzira per tal d’implantar este nou sistema de pagament per a les ajudes i subvencions municipals.

Estes subvencions per a primera vivenda es van posar en marxa l’any 2000, i s’atorguen en funció de diversos requisits:

  • Ingressos màxims per unitat familiar segons l’IPREM.
  • Edat: menors de 35 anys.
  • Metres quadrats de la vivenda: màxim 150 m².
  • El preu màxim de la vivenda no serà superior a 195.000 €.
  • No tindre una altra vivenda.
  • Empadronats a Alzira.

La quantitat màxima de la subvenció és del 3% de l’import màxim protegible, 85.000 €. En 2017 la subvenció màxima ha estat de 2.400 € i de les 22 ajudes atorgades, la majoria es troba entre els 1.665 i els 2.400 €.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here