Els centres escolars d’Alzira han optat pels nivells més alts del Programa Plurilingüe

0
393
Col.legi Alborxí d'Alzira
Col.legi Alborxí d’Alzira

Els col•legis d’Alzira han optat pels nivells més alts del Programa Plurilingüe Dinàmic que es desenvoluparà a partir del curs 2017-2018, i que començarà en el segon cicle d’Infantil. La diferència entre els diferents nivells és el número i el tipus d’assignatures que s’impartixen en valencià.

Un total de 9 centres implantaran el nivell avançat, en el qual es poden aconseguir automàticament el B1 d’Anglès i el C1 de Valencià quan acaben el Batxillerat. La resta de centres han triat el nivell Intermedi.

Els centres educatius de la Comunitat Valenciana han rebut informació per tal de poder adaptar-se al nou programa que s’inicia el pròxim curs.

Des del departament corresponent d’Educació volen posar de manifest que, la intenció es posar les coses fàcils per als centres educatius, minimitzant els tràmits. A més, la Conselleria posa a disposició dels col•legis, sessions tutorials com a recolzament directe d’Assessorament d’Educació Plurilingüe.

Segons el regidor d’Educació Pepe Grau, “tots els alumnes podran aconseguir una competència lingüística, per poder desenvolupar-se tant en les llegües oficials de la Comunitat Valenciana, com en Anglès. Este és un gran avanç en l’evolució de l’educació”

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here