El comerç d’Alzira demana una reunió «urgent» per tractar les conseqüències de la peatonalització

2
494
Carrer Pérez Galdós
Carrer Pérez Galdós

Els representants de les distintes àrees comercials d’Alzira han decidit, «per unanimitat», en la reunió celebrada esta setmana sol.licitar a l’Ajuntament una reunió «urgent» amb la finalitat de tractar el «malestar» existent entre els establiments comercials de la ciutat.

Un malestar, que segons els representants del comerç local que pertanyen a l’Associació Empresarial d’Alzira, ha provocat la iniciativa municipal de tancar al tràfic un tram del carrer Hort dels Frares i l’eliminació de les places d’aparcament en el carrer Benito Pérez Galdós engtre la Plaça Major i el creuament amb Reis Catòlics.

 

2 Comentarios

  1. Me gustaria saber de primera mano x algun comerciante que consecuencias esta teniendo, aunque todos lo sabemos pero…… q n sean especulaciones.

  2. El malestar se’n va en aspirines, el que cal es aportar idees. Si no es pot descarregar, pues es sol·licita un espai a la dreta de uns sis metres en uns horaris determinats, per a càrrega i descàrrega. I així successivament. Per analitzar es suposa que han posat els maseters. Es clar que les noves idees generen malestar fins que s’assimilen. Un abras

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here