Salva Llopis de Delicatessen guanya el I Concurs de Reganyaes «D’Alzira, la Reganyà»

0
1209
Salva Llopis amb la reganyà guanyadora
Salva Llopis amb la reganyà guanyadora

Reganyà concurs public Reganyà forner concurs

Els tres guanyadors amb les autoritats
Els tres guanyadors amb les autoritats

El pastisser Salva Llopis gerent de Delicatessen ha guanya el primer premi del concurs de reganyaes «D’Alzira, la Reganyà» celebrat esta vesprada davant molts curiosos.

El segon premi ha estat per al Forn d’Alba, mentre el tercer guardó ha recaigut, segons el jurat en Salvador Rubio del Forn de Mari Carmen. Premis que estan dotats amb 300, 150 i 100 euros cadascun que paga l’Ajuntament amb la Targeta Alzira.

L’Alcalde Diego Gómez, la vicealcaldessa Isabel Aguilar i el regidor de Promoció Econòmica Ivan Martinez han entregat els premis als gunyadors d’este concurs organitzat pel departament municipal IDEA en el que han participat 14 forners locals.

El guanyador ha sigut el Gremi

Llopis en declaracions al mitjans de comunicació ha manifestat que el vetader guanyador del concurs ha sigut «el Gremi de Forners» per promocionar continuament la reganyà que » fa alguns mesos començà a notar-se en les vendes». Atribuex també el mèrit de guanyar este concurs i el de mona clàssica de fa 6 anys «a l’ensenyament de món pare» i a la qualitat dels productes especialment de «la carabassa que és de Frutas Clara».

El jurat ha destacat la qualitat de «les reganyaes que han concursant, totes boníssimes» i lo ajustada de la puntuació en separar tan sols un punt entre el primer i el segon classificat».

La qualitat del producte ha quedat palesa en no haver quedat ni una molla a la Plaça Major d’Alzira.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here