Tret d’eixida de FeSport este cap de setmana a Carcaixent

0
370

carcaixent fes esportEste divendres es presenta FeSport, el cap de setmana esportiu de Carcaixent

 

Al voltant de 100 activitats ompliran d’esport i salut els carrers de Carcaixent el 12, 13 i 14 de maig

 

Este divendres es presenta a l’Auditori de les Dominiques FeSport, el cap de setmana amb activitats esportives i divulgatives que tindrà lloc el 12, 13, i 14 de maig a Carcaixent. El tret d’eixida de FeSport serà este divendres amb la presentació del cartell i logotip, així com del vídeo promocional de la iniciativa en què ja han confirmat que participaran més de 20 associacions, particulars i entitats públiques i privades de la localitat.

FeSport comptarà amb un intens programa amb prop de 100 activitats esportives, exhibicions i tallers amb l’objectiu donar a conèixer a la població les activitats esportives que des de les diferents entitats s’organitzen al llarg de la temporada a Carcaixent. Paral·lelament, durant tota la setmana i durant el FeSport també estan previstes xarrades informatives i divulgatives sobre qüestions relacionades amb la salut, l’esport, la nutrició i la prevenció. El programa es completarà amb estands ubicats al pàrquing de l’Estació de Renfe on s’oferirà informació sobre les activitats que els clubs i associacions participants porten a terme de forma habitual.

Segons ha explicat Vicent Albelda, regidor d’esports, FeSport és una iniciativa nova i ambiciosa que demostra el potencial que té hui per hui l’esport a Carcaixent, és per això que ha volgut agrair tant a l’organització com a les entitats participants la seua aposta pel projecte, així “gràcies a la implicació de l’esport carcaixentí, està preparant-se un programa molt atractiu que estem convençuts que servirà per apropar els beneficis de la pràctica esportiva a una gran part de la població, a més d’animar molta gent a iniciar-se en disciplines esportives que no coneixia”. Vicent Albelda també ha animat a assistir a l’acte de presentació este divendres a les 20 hores en l’Auditori de les Dominiques, “per tal d’obrir boca per a un cap de setmana molt intens”.

Departament de Comunicació i Premsa 

Ajuntament de Carcaixent

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here