L’EntreComarques recorre este cap de setmana Llombai, Benifaió i Sumacàrcer

0
839

L’Entrecomarques 2017 este cap de setmana torna a la Ribera de Xúquer

Llombai i Benifaió dissabte, i Sumacàrcer diumenge, són els municipis que este cap de setmana obriran les seues portes en el programa Entrecomarques.

Dissabte: 8 d abril 

MATÍ: LA RUTA DELS BORJA (LLOMBAI). Visita guiada pel centre històric, visitant el patrimoni historicoartístic del municipi:  l’església, el celler de l’antic convent i els claustres. Visita a la fàbrica de cervesa artesanal.

VESPRADA: LES TORRES ÀRABS DE VIGILÀNCIA (BENIFAIÓ). Benifaió acull per les rutes turístiques Entrecomarques el 8 d’abril a les 4’30 de la vesprada. En aquesta edició els assistents podran visitar novament les dos construccions més emblemàtiques de la població: les torres islàmiques d

Sumacàrcer
Sumacàrcer

e la Plaça i la de Mussa (aquesta als afores de la població) en la primera visita des de la seua restauració i l’adequació mediambiental del seu entorn. També es visitarà l’aljub medieval, amb arcades gòtiques, que es troba a sota de la plaça Major.

Diumenge: 9 d’abril

 SUMACÀRCER DIA COMPLET: PATRIMONI ARQUITECTÒNIC, RUTA ECOFLUVIAL I ÀREA DE L’ESGOLETJA. Visita guiada pel nucli antic, visitant el patrimoni historicoartístic del municipi: el Palau dels comtes d’Orgaz i Sumacàrcer, l’església de Sant Antoni Abat i Sant Nicolau de Bari, la Capella del Santíssim Crist de Sumacàrcer, la passarel·la de 1960, les vistes del castell de Penyarroja i l’ermita, entre d’altres.

A la vesprada, la visita se centrarà en un recorregut pels paisatges naturals que ofereix el terme de Sumacàrcer. Inclou un itinerari ecofluvial per la ribera del riu Xúquer i la visita a l’illa de l’Esgoletja, l’àrea recreativa i Paratge Natural Municipal situat a la zona fluvial del Xúquer.

Com assenyala el president del Consorci de la Ribera, format per les mancomunitats de la Ribera Alta i la Ribera Baixa, «La Vall d’Albaida, la Safor, la Costera i la Canal sumem recursos turístics per a aprofitar sinèrgies i generar turisme amb el suport de la Diputació».

La ruta comença a les 10:30h pel matí i a les 16:30h per la vesprada des dels ajuntaments. Les visites tenen un preu de 4€ per persona i dia que inclou les rutes de matí i vesprada, la visita als monuments i la degustació gastronòmica. Les inscripcions s’han de realitzar abans del dijous anterior en https://goo.gl/5QCst8

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here