L’Ajuntament d’Alzira negocia amb tres parkings per facilitar l’aparcament al centre de la ciutat

0
397
Parking de la Plaça Major
Parking de la Plaça Major

L’Ajuntament d’Alzira està negociant amb els titulars de tres parkings del centre de la ciutat amb la finalitat de facilitar l’aparcament als clients dels comerços locals, segons ha manfiestat hui l’alcalde Diego Gómez.

Els tres parkings són el del carrer Reis Catòlics, el de la Plaça Major i el que es troba en el soterrani de la Plaça de la Generalitat. De qualsevol forma la primera autoritat local ha assegurat que la capital de la comarca conta amb zones d’aparcament en distints punts de la ciutat com és el cas del sector Tulell que es troba prop de la zona cèntrica.

Temps gratuït

L’objectiu de la negociació és aconseguir que l’aparcament siga gratuït per als compradors durant els primers 30 ó 60 minuts, obvjectiu per al que el consistori donarà suport econòmic.

Respecte a les peticions realitzades per l’Associació Empresarial Alzira per potenciar el comerç local, Gómez ha explicat l’exitència de partides en el pressupost 2017 amb esta finalitat així com la intenció que té la regidoria de Comerç de «potenciar la marca Alzira Ciutat Comercial».

Centre comercial amable

Diego Gómez ha insistit en que el govern local pretén aconseguir un «centre comercial en Alzira que siga amable, sostenible, sense soroll ni embussos de tràfic», un objectiu que considera «positiu per als veïns i per al comerç».

L’alcalde ha recordat que el pla de peatonalització i de reducció de vehicles en el centre de la ciutat «no tindrà reversió» i que el projecte seguirà endavant, a partir de maig ampliant les voreres en Pérez Galdós i plantant arbres en esta important artèria comercial d’Alzira.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here