Alzira posa en marxa l’Oficina Verda d’Assessorament Energètic d’àmbit comarcal

0
440
Carreres regidor de Medi Ambient
Carreres regidor de Medi Ambient
Diego Gómez i Óscar Navarro signant el conveni
Diego Gómez i Óscar Navarro signant el conveni

Oficina verdaL’Ajuntament d’Alzira, a proposta de la Regidoria de Medi Ambient dirigida per Pep Carreres, ha signat un conveni amb el Consorci de la Ribera, per a la creació d’una oficina d’assessorament energètic denominada Oficina Verda.

Esta actuació es vincula a les iniciatives previstes en l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integral (DUSI), aprovada per unanimitat del Ple de l’Ajuntament d’Alzira, en relació amb l’eficiència i estalvi energètic i l’augment de les energies renovables, així com la disminució de les emissions de CO2.

L’Oficina Verda oferirà assessorament no sols al mateix Ajuntament, sinó també a la ciutadania per a poder estalviar econòmicament i mediambientalment en matèria d’energia. Concretament, una vegada a la setmana, prestarà serveis de:

– Gestió del subministrament d’energia.

– Millora de les instal·lacions tècniques en els edificis municipals.

– Gestió del Pla d’Acció pel Clima i l’Energia (PACES).

– Assessorament a la ciutadania sobre estalvi energètic i tramitació del Abonament Social.

– Impartició de formació específica bàsica en eficiència i bones pràctiques energètiques.

L’alcalde d’Alzira Diego Gómez i el president del Consorci de la Ribera Óscar Navarro han signat este migdia el conveni per q què l’oficina siga d’àmbit comarcal. Està previst que este servei es pose en marxa al llarg d’este mateix mes, tenint la seua seu en l’edifici municipal on actualment es troba l’oficina de la Clau, al carrer Rambla.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here