Benimodo obri el termini d’inscripció del Concurs de Quintets de Vent-Metall

0
442

Benimodo concurs quintet vent metalBenimodo repartirà més de 2.500 euros en el seu novè Concurs de Quintets de Vent-Metall per a Joves Intèrprets

L’Ajuntament de Benimodo ha obert ja el termini d’inscripció en la novena edició del seu Concurs de Quintets de Vent-Metall per a joves intèrprets, denominat “Valeriano Machí Esparza”. En el certamen, que se celebrarà els dies 6 i 7 de maig en l’Auditori de la Casa de la Cultura de la localitat, poden inscriure’s els quintets els quals la mitjana d’edat de tots els components no supere els vint-i-cinc anys d’edat, estant prohibida la participació de familiars de la comissió organitzadora.

A més, l’organització exigeix que els participants només ho facen en un quintet i que no puguen participar els guanyadors d’anteriors edicions. L’organització ha preparat un concurs perquè concórreguen quintets formats per dues trompetes, una trompa, un trombó i una tuba, mentre que l’obra de lliure elecció no podrà superar els vint minuts de durada tant en la fase selectiva com en la final.

El dissabte 6 de maig se sortejarà l’ordre de participació dels concursants en la Casa de la Cultura de la localitat riberenca. Els premis per als primers classificats seran de 1500 euros més un diploma, mentre els segons i tercers s’adjudicaran 750 euros i 300 euros més diploma, respectivament. Els guanyadors, a més, interpretaran el concert de tancament en els premis del concurs de maig.

El jurat estarà format per un mínim de tres professionals de prestigi en el món musical i podrà declarar qualsevol premi desert i concedir accèssits, sent les seues decisions inapel·lables. Les inscripcions es realitzaran en l’Ajuntament de Benimodo però es pot ampliar informació en el telèfon 961818800 o en la pàgina web del consistori. L’últim dia per a rebre les obres i la documentació serà el 28 d’abril. Els quintets hauran de pagar 50 euros, mentre algunes modalitats reben descompte. Hi haurà nombre màxim de grups, per la qual cosa s’admetran per rigorós ordre d’inscripció.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here