Vicent Muñoz es presenta per «última vegada» a presidir la JLF d’Alzira

0
459
Muñoz enguany davant una mascletà
Muñoz enguany davant una mascletà

Idees que ens fan créixer, este lema resumeix les bases del projecte establert per als propers dos anys: experiència, coneixement, treball, serietat i transparència, pel candidat Vicent Muñoz que es presenta a la reelecció.

Després de huit anys de treball, les Falles d’Alzira continuen essent «la meua màxima prioritat, he treballat per fer créixer la seua projecció, continuant amb les millores i innovacions que s’han anant incorporant. Presente novament la meua candidatura a Presidente de JLF amb un nou projecte i rodejat d’un equip de gent amb noves cares, gent veterana, ex-presidents de comissió i molta gent jove il·lusionada amb este projecte».

Assegura que serà «la meua última candidatura» i que en este nou projecte plasma l’esforç realitzat, «on hem aconseguit incrementar la bona imatge de les nostres Falles de cara a l’exterior de la Ciutat, donant-li el lloc que es mereixien. Així com en el marc de la nostra Ciutat fer conviure la festa amb la resta de la població».

El seu compromís no es altre que «continuar millorant la tasca realitzada ja iniciada i on s’ha aconseguit nombrosos reconeixements per a les Falles d’Alzira. 

DESCÀRREGA PROGRAMA ONLINE

https://issuu.com/home/docs/programa_candidatura_jlfa_vmunoz

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here