Muñoz crearà una delegació per a actes benèfics i socials i altra composta per joves

0
357
Activitat social de la falla Albuixarres-Camí Fondo
Activitat social de la falla Albuixarres-Camí Fondo

La candidatura de Vicent Muñoz presenta una sèrie de novetats en el seu programa electoral, que van des de reforçar l’activitat cultural de la Junta Local Fallera, a crear una delegació composta per joves, i sobre tot altra nomenada «d’Acció Social» destinada a la celebració d’actes benèfics i socials.

 Es reforçarà la cultura donant pas a una agenda cultural pròpia de les falles. Es mantindran reunions periòdiques amb els responsables culturals de cada comissió. Demostrarem així que les aportacions culturals de les falles són nombroses i demostrarem també que som un motor cultural important en la societat alzirenya.

Obres inèdites de teatre

Es potenciarà el llibret de JLFA amb escrits i articles de renom. S’editarà un llibre on es recopilen obres inèdites de teatre en valencià i que hagen estat representades en el Concurs de Teatre en Valencià (amb el permís de les comissions guanyadores). |

Es crearà una nova delegació d’acció social per a crear una agenda pròpia d’actes benèfics i socials, demostrant així la germanor i solidaritat que caracteritza a les falles de la ciutat.

Sopar benèfic

Posarà en marxa un sopar anual benèfic presidit per les FFMM i Corts d’Honor en càrrec, on cada any els beneficis aniran destinats a una associació o entitat local diferent.

Es crearà una nova delegació composta per joves. Estarà exclusivament dirigida als més joves i també als més menuts de la festa per tal de plantejar per a ells nous actes i fer així que el futur de la festa expresse les seues inquietuds.

Es treballarà en la formació d’una comissió especial per a celebrar en 2019 el 75 aniversari de la creació de JLFA.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here