Els jugadors de l’Elx-Ilicità trencaren un cristal i inundaren d’aigua el bany del seu vestidor

0
224

Al finalitzar l’encontre disputat ahir al Suñer Picó entre la UD Alzira i l’Elx-Ilicità es va produir una tangana en el túnel de vestidors provocats pel jugador visitant Pedro que va rebre la targeta roja de l’àrbitre.

Segons fons del club el mateix jugador va trencar el cristal de la finestra del seu vestuaris i inundà d’aigua el bany. El president de l’Alzira Juan Antonio Sanjuán ha manfiestat a Riberaexpress que si el club ilicità paga els gastos dels desperfectes no presentarà «cap denúncia».

Davant els ànims exaltats per la provocació d’alguns jugadors visitants, el club va reclamar la presència de la Policia Local i Nacional. A l’eixida de la plantilla de l’Elx-Ilicità els espectadors, que encara estaven a l’estadi, es limitaren a ovacionar-los de forma sarcàstica.

L’encontre que va finalitzar amb la victòria 1-2 del conjunt alacantí va registrar també l’expulsió, per doble amonestació el jugador local Àlvaro en el minut 71.

La finestra trencada
La finestra trencada

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here