El CEFIRE de Plurilingüisme d’Alzira iniciarà la formació del professorat en juliol

0
1495
Pepe Grau amb la directora del Cefire
Pepe Grau amb la directora del Cefire

En els pròxims mesos el CEFIRE específic de plurilingüisme estarà implantat a la ciutat d’Alzira. Prèviament a la seua posada en funcionament cal anar definint l’espai que s’utilitzarà, tota la primera planta de l’edifici de la Parrilla, és per això que Pepe Grau, regidor d’Educació i Infància, ha mantingut una reunió de treball amb Margarida Castellano, que serà la directora del centre.

Cal realitzar una sèrie d’obres i actuacions per tal de reorganitzar i condicionar l’espai que cedix l’Ajuntament per a este servei, la primera planta de l’edifici de la Parrilla en la seua totalitat: separació d’espais, creació de despatxos, condicionament dels recintes de formació i reestructuració d’espais.

A ple rendiment en setembre

El pròxim mes de juliol donarà inici l’activitat de formació, mentre que el centre començarà a ple rendiment al mes de setembre. A hores d’ara s’ultimen tots els tràmits per tal que les instal·lacions del CEFIRE específic de plurilingüisme estiguen preparades abans de l’estiu.

Alzira recupera així un servici educatiu que al seu dia es va deixar escapar a la localitat de Xàtiva. Pepe Grau afirma que és important per a la nostra ciutat tindre un centre que servirà de referència a tot el professorat i a totes les comunitats educatives de la Comunitat Valenciana.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here