Hort dels Frares s’obrirà per als trallats, via crucis i per al Diumenge de Rams d’Alzira

0
545
Vianants en Hort dels Frares
Vianants en Hort dels Frares

Hort frares tancat 15M 1

Carrer Pérez Galdós
Carrer Pérez Galdós

El tram del carrer tallat al tràfic per fer-lo peatonal fa dos setmanes es reobrirà la pròxima Setmana Santa per donar pas als trasllats, via crucis i per a la processó del Diumenge de Rams. Així es retiraran, provisionalment, els grans maceters i s’alçaran els bolardos ficats esta mateixa la resta de les hores per evitar la circulació de vehicles.

Els maceters de Pérez Galdós en l’aire

En canvi els maceters de Pérez Galdós estan a expenses que superan la prova del dia de l’Encontre, el pròxim divendres, depenent si el pas de les confraries del Devallament i la Dolorosa, troba complicacions es mantindran o es retiraran parcialment, segons ha manifestat a Riberaexpress el president de l Junta de Germandats i Confraries Vicent Fàbregues.

La directiva de la JHCC li ha demanat a l’Ajuntament que els retiren del tot o bé que deixen un espai més ample per a la circulació dels passos, que en el cas dels participants en l’Encontre del divendres, són taslladats per un bon nombre de costalers.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here