Taula redona de la Coordinadora d’Ampes d’Alzira sobre la Jornada Flexible

0
393

Jornada flexibleLa coordinadora de AMPES d’Alzira ha organitzat per al pròxim dilluns 3 de abril una taula redona al voltant de la Jornada Flexible. Aquesta taula s’ha promogut per la inquietud que tenen els pares vers aquesta “Jornada Flexible, que suposaria una punt d’inflexió en els actual temps escolars.

Els ponents d’aquesta Taula seran: Diego Gómez (Alcalde d’Alzira), Javier Hernandez  (professor d’ensenyament secundari), Pere Calpe (STEPV), Manuel López (Professor ensenyament secundari) i Eduard Hervàs (Psicòleg clínic)

Encara que a dia de hui no ens han aprovat el model de Jornada Flexible que la majoria de centres públics van presentar, el fet que es puga tornar a demanar en un altre any, unit al gran desconeixement al voltant de que es exactament la jornada flexible, ens ha portat a la coordinadora a fer alguna acció per donar resposta a aquesta necessitat.

Recordem el pròxim dia 3 de Abril a les 19:30 en el auditori de la Casa de la Cultura d’ALZIRA

Coordinadora de AMPES d’Alzira

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here