Festa de l’escola pública a Carcaixent este cap de setmana

0
407

carcaixent escol publica 5Carcaixent M’agrada també participa a la Festa de l’escola pública amb la presentació d’un llibre al Conservatori, el dissabte a les 17.30.

Aquest 31 de març i 1 d’abril es celebra la 6a edició de la Festa de l’escola pública a Carcaixent, organitzada per la Coordinadora d’AMPES de la població. Emmarcant-se en aquestes activitats festives, l’associació cultural Carcaixent M’agrada ha organitzat com a acte de cloenda la presentació del llibre Melcioret vol ser músic, de Miquel Àngel Múrcia i David Palmer i il·lustrat per Paqui Constant. Aquest llibre editat per Edicions 96 està dirigit als més menuts de la casa, que com a Melcioret, els pica el cuquet de la música.

Lluís Candel, el nou president de l’associació declara: El fet de presentar a Melcioret des de Carcaixent M’agrada busca reivindicar la importància de l’educació musical per als nostres xiquets i xiquetes. En un ambient de celebració de les nostres escoles públiques, també calia reivindicar els centres d’ensenyament musical, elements culturals imprescindibles a la nostra ciutat. A més a més, aquesta activitat compta amb la col·laboració organitzativa del Conservatori “Mestre Vert” i la Lira Carcaixentina.

Melcioret vol ser músic és un llibre basat en el músic i compositor Melcior Gomis, nascut a Ontinyent. Mitjançant aquest relat infantil, es pretén desempolsar l’interés per un personatge apassionant, quasi oblidat per la història, que forma part del patrimoni musical europeu.

L’escenari per a la presentació serà la sala Pepe Noguera del Conservatori “Mestre Vert”, el dissabte 1 d’abril a les 17:30 h, amb la presència dels autors i la il·lustradora. Prèvia a la presentació, es farà una ruta cultural sobre el Carcaixent de fa 100 anys que conduirà al públic des del Passeig fins al Conservatori “Mestre Vert”, conduïda per Carcaixent M’agrada.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here