Un miler d’alumnes d’Alzira s’informen en Orienta’t

0
527
Noelia i Mónica estudiants de l'IES Tulell
Noelia i Mónica estudiants de l’IES Tulell

Orientat 17 educado

Orientat 17 esquelet

Orientat 1

Noelia i Mónica són dos estudiants de 4t d’ESO de l’IES Tulell d’Alzira que han passat per la fira Orienta’t per gaudir de la informació necessària abans de decidir els estudis que faran, una vegada acabat el batxiller

Administració i Direcció d’Empreses, Criminologia, Policia Local o Nacional, Geografia i Medi Ambient són les seues predilectes. Les dos reconeixen que sèries tan populars com «Casel» i «Hawai 5.0» exercixen la seua influència en les seues preferències.

Montse, Laura i Ariana són les orientadores educatives que ens ajuden a conèixer les estudis predilectes pels estudiants d’Alzira; «Són molt variats» manifesten a Riberaexpress tot i que hi han algunes que tenen una major demanda, com els grus mitjà i superior de Cicles Esportius, la Família Professional de Sanitat, carreres relacionades amb l’educació, Ciències de la Salut i Ciències Socials, junt Administració i Gestió d’Empreses i Comerç i Marketing.

Hui finalitza una nova edició d’Orienta’t, que organitzada per la Regidoria de Joventut, ha sigut capaç d’atraure a un miler d’estudiants, segons les orientadores educatives.

Es tracta d’unes jornades dirigides a estudiants en les que es pot accedir a tota la informació necessària per a decidir el futur acadèmic i professional; estudis, activitats de dinamització i estands dels diferents centres educatius.

Un total de 18 estands entre col•legis, centres de formació professional, universitats, Escola Oficial d’Idiomes, Idea o el Centre d’informació Juvenil entre altres, encara es poden visitar hui divendres a la Casa de la Cultura en el carrer Escoles Pies, 4.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here