Reiniciem interactua amb els barris de Carcaixent

0
471

Reiniciem enceta una ronda pels barris de Carcaixent, sota el lema: Interactuem amb els barris              

Reiniciem obri una ronda informativa pels barris de Carcaixent per acostar-se a sentir els problemes, les queixes i els suggeriments del veïnat; així com per a exposar el treball i les reivindicacions que aquesta formació està portant i portarà a debat a l´Ajuntament de Carcaixent. Propostes que s´estan aprovant i duent a terme com puguen ser la creació d´un banc de terres, la rehabilitació dels forns de calç de la localitat o la instal·lació de panells de lliure expressió son alguns dels exemples de les propostes que aquesta formació està duent a terme en l´Ajuntament, sempre amb un to positiu per a cooperar en la millora del nostre poble.

En les reunions obertes a tot el veïnat que es produiran la propera setmana, Reiniciem pretén interactuar amb els veïns dels barris, sobretot escoltant el seu sentir i les seues reivindicacions per tal d´ajudar a resoldre els problemes de la ciutadania.

La visita als barris serà a les 19,30 hores amb el següent calendari:

  • Dilluns 3 d´abril a l´Associació de Veïns de la Muntanyeta.
  • Dimarts 4 d’abril a l´Associació de Veïns de Santa Bàrbara.
  • Dimecres 5 d’abril a l´Associació de Veïns dels Quatre Camins.
  • Dijous 6 d’abril Carcaixent reiniciem cartella l´ Associació de Veïns de les Barraques.
  • Dilluns 10 d´abril a l´Associació de Veïns de Cogullada.

Amb la realització d´estos actes que constaran entre altres d´una part interactiva, Reiniciem pretén animar al veïnat a participar-ne, per escoltar les seves opinions i poder saber de primera mà el seu sentir; ficant la participació ciutadana com a eix d´una nova forma de fer política.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here