Alzira aprova les bases per a la participació en la fira de productes ecològics i sostenibles

0
366

Biosfira cartellIDEA fica en marxa la web i les bases de la BIOSFIRA, la fira de productes ecològics i sostenibles d’Alzira i la Ribera

L’Ajuntament d’Alzira ha aprovat les bases per a què aquelles entitats, negocis o associacions que vulguen participar en la BIOSFIRA, la fira de productes ecològics i sostenibles que se celebrarà el pròxim mes de maig al parc de l’Alquenència, puguen començar a inscriure’s.

La regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus i IDEA, a més a més, ha posat en marxa la nova web de la BIOSFIRA amb l’objectiu que la ciutadania i les empreses, associacions, i entitats relacionades amb el món de l’ecologia i un nou desenvolupament sostenible tinguen una eina per a conèixer de més a prop com es desenvoluparà l’esdeveniment i facen la seua sol·licitud. D’igual manera s’ha posat en funcionament una pàgina de Facebook on tothom podrà estar informat de l’última hora de les notícies relacionades sobre aquestes temàtiques.

Segons explica el regidor de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus, Ivan Martínez: «BIOSFIRA és un esdeveniment per promocionar i divulgar els beneficis de viure de forma sostenible i de tindre cura del medi ambient en diversos àmbits. Al llarg tot el cap de setmana del 19 al 21 de maig, en el parc de l’Alquenència, tindran lloc diverses activitats, com la venda de productes ecològics, exposició d’articles relacionats amb les energies renovables, mobilitat, biocostrucció o salut, bellesa i artesania… Els més menuts també tenen cabuda en BIOSFIRA a través de l’espai creat especialment per a ells, BIOPEQUES, on gaudir de multitud d’activitats. La programació s’està complementant amb concerts, conferències, tallers i activitats entorn a la vida saludable (ioga, tai chi, passejos amb bicicleta, feng shui, ect…). Serà una trobada per la sostenibilitat, en un ambient lúdic-festiu. I fem una crida a la ciutadania per a què s’anime i participe en aquesta trobada única en la comarca».

http://www.idea-alzira.com/biosfira

https://www.facebook.com/biosfiralzira/

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here