El camp de futbol d’Almussafes informa als jugadors sobre les normes de comportament

0
257
Els panells informatius es troben a les banquetes
Els panells informatius es troben a les banquetes

Almussafes instal·la panells informatius amb normes de comportament en el camp de futbol municipal

 

La iniciativa, promoguda des de la regidoria d’Esports, pretén evitar possibles conflictes durant partits i entrenaments

 

Un total de deu regles bàsiques, dirigides a pares, mares i esportistes, ja són visibles des de la graderia de l’estadi

 

Almussafes, a 29 de març del 2017. El consistori d’Almussafes va procedir, ahir dimarts 28 de març, al muntatge de tres rètols informatius en els espais compresos entre els dos bancs per a suplents ubicats en la pista municipal. Segons la regidoria d’Esports, l’objectiu de la proposta és conscienciar a l’afició, especialment a les famílies dels jugadors, sobre el respecte i el comportament que ha de fomentar-se durant les sessions d’entrenament i les trobades. Un total de 10 senzilles pautes, que apel·len a la concòrdia i el joc net, s’han imprés en els panells que es van col·locar en les instal·lacions públiques municipals.

L’Ajuntament d’Almussafes, des de la regidoria d’Esports, pretén previndre les possibles disputes i fomentar la tolerància i la camaraderia per mitjà de l’ús d’unes infraestructures cridaneres que es van instal·lar ahir en els buits existents entre els dos bancs de reserva amb què compte la pista municipal. Els tres rètols contigus arrepleguen un decàleg de normes dirigides, a més dels propis esportistes, als aficionats i a les famílies que assistixen setmanalment als entrenaments i els partits.

“No em crides en públic”, “respecta a l’àrbitre”, “açò és només un joc”, “anima als meus companys” i “no perdes la calma” són alguns dels deu estatuts bàsics de comportament integrats en els tres cartells blaus que es poden visionar des de les grades de l’estadi.

“Amb l’ajuda d’estos suports atractius i visuals pretenem inculcar els bons valors, l’amistat i el respecte”, sosté l’edil d’Esports, Pau Bosch. “Este senzill reglament donarà un toc d’atenció a les famílies i ens ajudarà a evitar l’agressivitat i les discussions que afecten negativament la pràctica del futbol i que trenquen completament amb el seu esperit”, afig.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here