Alzira obri el termini de peticions d’ajudes per als immobles superiors als 50 anys

0
231

alzira avingdaL’Ajuntament d’Alzira ha aprovat junt amb el Pressupost Municipal per al 2017 les Bases Reguladores denominades «Ajudes al Pagament d’Honoraris Professionals per a l’Elaboració de l’Informe d’Avaluació d’Edificis», al qual poden concórrer les comunitats de propietaris legalment constituïdes, els propietaris d’edificacions catalogades i persones propietàries úniques d’edificis;  que complisquen les condicions que s’establixen en les bases reguladores.

En esta ocasió són un total de 49 els edificis que poden acollir-se a les ajudes, ja que tenen una antiguitat de més de 50 anys.

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, anima als propietaris que poden acollir-se a l’ajuda a fer ús d’ella per tal de sufragar el cost de la realització de l’informe d’avaluació d’edificis, com a concepte d’ajuda al pagament dels honoraris professionals per a l’elaboració de l’esmentat informe».

La Llei regula com a deure la conservació d’edificis, per la qual cosa els propietaris de terrenys, construccions i edificis, així com els subjectes obligats per la legislació estatal sobre rehabilitació i regeneració urbana hauran de mantenir-los en condicions de seguretat, salubritat, ornat públic i decòrum, i realitzar els treballs i obres necessàries per a conservar o rehabilitar les condicions imprescindibles d’habitabilitat, seguretat i funcionalitat.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here