El veí desaparegut en Alcàntera trobat a València en bon estat

0
409

Alcantera jove desaparegut 1El veí de 32 anys d’Alcàntera de Xúquer que figurava com desaparegut des del diumenge ha sigut localitzat en bon estat a València, segons han informat fonts familiars. L’home havia sigut vist per última vegada amb una bicicleta roja i blanca. L’Ajuntament de la localitat i la Policia Local havien demanat que qualsevol persona que poguera tindre informació de la seua situació es posara en contacte amb les autoritats. Durant el matí d’este dimarts s’ha desplegat un dispositiu de busca que ha inclòs dos helicòpters. Finalment, el veí ha sigut localitzat en bon estat a València. La família ha donat les gràcies a totes les persones que s’han interessat i els han ajudat en la busca.

EP / LP

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here