El Nítida Alzira empata davant la Font (3-3) i es situa sisé en la classificació

0
462

Nitida alzira mislataEls riberencs acumulen sis jornades sense conèixer la derrota

El grup XIV de la 3a Divisió de futbol sala entra en la seua recta final. El Nítida Alzira va aconseguir dissabte el seu tercer empat consecutiu que li permet pujar fins a la sisena posició amb 29 punts, per davant de Salesianos. A més a més, són sis les jornades que acumula el conjunt alzirenys sense perdre.

Els dos últims encontres del Nítida Alzira tingueren diverses coses en comú, entre elles el resultat i els golejadors. El primer fou l’ajornat davant el Mislata que es disputà dijous i que finalment acabà amb empat a 3. Dissabte, en casa davant La Font de la Figuera es va repetir marador i autors; Cris, Kiko i Xavi tornaren a signar els gols de l’encontre.

Aquests dos resultats es sumen a l’empat davant l’Arcadi de la jornada 21 (6-6), i deixen al conjunt de la Ribera Alta en la sisena posició amb 29 punts, vuit per davall del Picassent que és cinqué, això sí amb un partit més i amb una visita a Alzira a finals d’Abril programada.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here