Alzira celebra una nova edició d’Orienta’t dirigida als estudiants

0
502

Taller orientat alziraLa Regidoria de Joventut organitza estes jornades dirigides a estudiants.

 

 Del 27 al 31 de març la Casa de la Cultura d’Alzira, acull una nova edició d’Orienta’t. Es tracta d’unes jornades dirigides a estudiants en les que es pot accedir a tota la informació necessària per a decidir el futur acadèmic i professional; estudis, activitats de dinamització i estands dels diferents centres educatius.

Un total de 18 estands entre col·legis, centres de formació professional, universitats, Escola Oficial d’Idiomes, Idea o el Centre d’informació Juvenil entre altres, que pots visitar a la Casa de la Cultura en el carrer Escoles Pies, 4.

L’alcalde, Diego Gomez i el regidor de Joventut, Albert Furió, han acompanyat este matí al Secretari General de l’Institut Valencià de la Joventut, Jesús Martí a la cloenda del programa Jove Oportunitat (JOOP) on han participat 13 joves d’Alzira. La iniciativa, celebrada també a altres 18 municipis, ha suposat per als joves un lloc de reflexió junt a pedagogs i  monitors amb amplia experiència, sobre el seu projecte de vida professional i per a adquirir les ferramentes necessàries per a eixir de la seua situació actual de desmotivació i inactivitat.

A continuació, l’alcalde, Diego Gómez, el regidor de Joventut, Albert Furió i el regidor d’Educació, José Grau, han visitat els estands per tal de conéixer de primera mà l’oferta informativa per als alzirenys i alzirenyes. Posteriorment han assistit a la inscripció i orientació del programa de garantia Juvenil que ha portat a terme Cayetano Sánchez del SERVEF i Maite Vives del Centre d’Informació Juvenil de l’Ajuntament d’Alzira que han donat a conéixer esta iniciativa europea dirigida a joves de 16 a 29 anys que no treballen ni estudien.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here