Les falles d’Alzira en les revistes especialitzades del sector

0
418

falles promoció revistaLes festes d’Alzira presents a Fitur 2017, també a les revistes especialitzades del sector

 Fitur 2017 va ser, per als representants d’Alzira, una edició de les més productives dels últims anys, amb reunions de treball, exhibicions i entrevistes amb diferents publicacions relacionades amb el turisme, on es presentaven els atractius festius i turístics de la nostra ciutat.

Sens dubte, les protagonistes de FITUR 2017 foren les Falles, per la declaració de Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la UNESCO, i així ho va reflectir TURIFESTA a la seua revista dedicada a la Fira del Turisme a les seues pàgines interiors, la història de la nostra ciutat i la nostra festa Josefina.

Hui en eixa publicació es troba el reportatge que parla que la nostra ciutat està present als avions d’Iberia, a Bilbao, al Guggenheim, cami de Londres al Airbus A320 i als quioscos dels aeroports.

Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Festes i Turisme, diu que “està molt més que satisfeta de les gestions, el treball i la representació de la passada edició a FITUR. És reconfortant arreplegar els fruits d’una faena ben feta i esperem que la sembra dóne per a més alegries”.

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here