Jaume Bohigues es compromet a fer una nova estructura per a l’Ofrena d’Alzira

3
463
Bohigues (segon dreta) en la última Ofrena
Bohigues (segon dreta) en la última Ofrena

Segons el seu programa es compromet a fer una nova estructura on dipositar les flors per al mant de la patrona d’Alzira en l’Ofrena de les falles i a «alleugerar l’acte». A Potenciar la figura dels delegat de JLF, fomentar l’ús del valencià, dotar als concursos de premis econòmics, a crear la comissió del 75 aniversari de la JLF i a solucionar de forma definitiva la problemàtica dels casals

El candidat a la JLF és faller a la Falla Plaça Malva des de l’any 1982, comissió en la que ha ostentat diversitat de càrrecs: delegat de casal, de desfilades, de festeigs, d’esports, de JLF, tresorer, vicepresident durant nou exercicis i president. Als sis darrers exercicis ha sigut vicepresident de JLF.

TENIM UN OBJETIU COMÚ.- La declaració de la festa de les FALLES com a PATRIMONI DE LA HUMANITAT és la confirmació d’un èxit col·lectiu llavor d’un llarg treball constant i conjunt de la societat valenciana, i òbviament, de manera molt significada del col·lectiu faller; per tal motiu els fallers hem de ser els primers en ser conscients del significat d’aquesta declaració i hem de treballar units i en col·laboració de les institucions per tal d’incrementar la qualitat de la nostra festa.

FUNCIONAMENT INDEPENDENT DE LES CORRESPONENTS ÀREES QUE FORMARAN LA JUNTA LOCAL FALLERA.- Les persones responsables al capdavant de cadascuna de les àrees buscaran el seu equip de treball per tal d’ocupar les diferents delegacions; delegacions que treballaran en col.laboració als delegats de les comissions, tant els de Junta Local fallera, com la resta de delegats específics de cada àrea. Aquesta independència no impedirà que en determinades activitas i actes, les àrees estiguen obligades a actuar de manera conjunta en funció de l’acte o activitat a organitzar.

DELEGATS DE JLF.- Potenciar la figura dels delegats de Junta Local, fent-los particeps de tots els actes i activitats organitzades per aquesta entitat, donant-los el protagonisme que es mereixen dins de la JLF.

CONCURSOS OFICIALS.- Regular i reglamentar de forma adequada tots i cadascun dels concursos organitzats per la JLF i dotant-los de subvencions i premis econòmics.

FOMENT DEL VALENCIÀ.- Es realitzaran activitats diverses per tal de fomentar l’ús del valencià.

SEU DE LA JLF.- Adeqüació i modernització de la seu de la JLF.

MUSEU FALLER.- Posar en funcionament d’una manera eficaç el Museu Faller d’Alzira.

COMPROMÍS D’ESTUDIAR COM SOLUCIONAR ELS TEMA DELS CASALS DE LES FALLES. Sóm conscients de la problemàtica històrica del tema dels casals, però és necessari tractar el conflicte per tal de donar-li una solució definitiva al mateix.

FALLERES MAJORS D’ALZIRA I CORTS D’HONOR.- Potenciar la figura representativa de la Fallera Major d’Alzira i Regina de les Festes Patronals amb la finalitat que a llarg plaç siguen més les candidates que tinguen il·lusió per ostentar aquest càrrec. Convidar a les Falleres Majors d’Alzira d’anys anteriors a determinats actes i activitats, per tal de fer-les particeps dels mateixos.

TREBALLAREM PER OBTINDRE MÉS PATROCINADORS PER A LES FALLES D’ALZIRA.- Una vegada han estat declarades Patrimoni de la Humanitat, determinades empreses privades estan interessades en promocionar-se durant alguns actes de les falles de 2018 i 2019.

REALITZAREM UNA NOVA ESTRUCTURA ON DIPOSITAR LES FLORS A L’OFRENA A LA VERGE DEL LLUCH I ESTUDIAREM COM ALLEUGERIR L’ACTE.- La nostra Patrona mereix el respecte dels fallers, alzirenys i visitants, per aquest motiu canviarem l’estructura on es dipositaran les flors donant-li una nova imatge.

COMISSIÓ 75 ANIVERSARI JLF.- Crearem la comissió del 75 aniversari que estarà formada en la seua majoria per persones alienes a la JLF i de reconegut prestigi al món faller.

CONCURS NACIONAL DE MASCLETADES.- Mantindre el Concurs Nacional de Mascletades i treballar en col·laboració de l’Excel·lentíssim Ajuntament d’Alzira per tal d’aconseguir que siguen aèries.

MACRODESPERTÀ.- Es mantindrà la macrodespertà

3 Comentarios

  1. Por lo que estoy leyendo Sr Bohigues lleva en su programa mas o menos lo mismo que la actual jlf, a parte de incrementan en su equipo a un numeroso numero de personas que pertenecian a la jlf actual, la verdad es que es algo que no entiendo despues de haberlos tachado de obsoletos….o sea que seran» los mismos perros con diferentes collares «esto es una frase hecha, no es mi intencion faltar el respeto a nadie, Sr Bohigues, para aportar algo nuevo, tenia que haber sido eso, todos los componentes de su equipo nuevos.
    Un saludo

  2. Sr. fallera lo primero que hay que preguntarse si el sr. Bohigues se lleva a mas de la mitad de la directiva de jlf o son esas personas las que deciden ir con el sr. Bohigues.
    Cuando se tacha de obsoleta a la junta entiendo que es porque es mas de lo mismo y por lo que tengo entendido lo que desea este grupo de personas es trabajar por y para las fallas no estar bajo el caudillismo de una persona que no deja trabajar a nadie porque cuando intentas hacer algo termines haciendo lo que el quiera sin importarle la opinion de nadie.
    Por lo que he visto en la candidatura del sr. Bohigues hay mucha gente nueva y gente que no podia hacer nada.
    Un saludo.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here