Els 13 membres de la candidatura de Jaime Bohigues a la Junta Local Fallera d’Alzira

0
1081
Jaime Bohigues amb la seua candidatura
Jaime Bohigues amb la seua candidatura

Jaime Bohigues organigrama

JLF Santi Pérez
Santi Pérez expresident de Plaça Major
Sebastián Gil actual delegat de Festejos
Sebastián Gil exdelegat de Festejos
José Luis Roja actual vicepresident
José Luis Roja exvicepresident
Mª José Boluda exvicepresidenta de la JLF
Mª José Boluda exvicepresidenta de la JLF

Sis d’ells formaven part de la Junta Local Fallera que presidia Vicent Muñoz

El candidat a la JLF d’Alzira Jaime Bohigues ha fet un equip de 13 membres que conta amb diversos components que han format part de les últimes juntes locals. Entre ells destaca el que era vicepresident 4t José Luis Rojas, que farà el paper d’assessor. La delegada jurídica i d’incidències, Carmen Martí, de Pintor Andreu que s’encarregarà de Protocol i Relacions Públiques. El fins ara delegat de Festejos Sebastián Gil, faller de la Plaça Major que formarà part de la secretaria.

Rocio Campos ex fallera Major de Plaça Major seguiria en Censos i Recompenses. Vicente Sanmartin que forma part de la delegació nomenada Pàgia Web i tecnològics, que pertany a la falla Caputxins i que formarà part de l’àrea Jurídica. Vicente Juan, faller de Sants Patrons que cas de ser elegit Jaime Bohigues formaria part de l’àra Digitalització i Comunicació.

També integrarà l’equip d’assessors l’exvicepresidenta i assessora jurídica de la JLF Mª José Boluda. Completen la candidatura; Rebeca Chorro de l’avinguda Josep Pau, enrolada en l’àrea de secretaria, Estefania Cárcel i Alberto Yago de la Plaça del Forn que formaran part de l’àrea econòmica. L’expresident de Plaça Major Santi Pérez que s’encarregaria de la delegació de Festejos, Luis Gisbert de l’Avinguda Luis Suñer, de Cultura i Solidaritat. I Pascual Villen que serà vicepresident i dirigirà l’àrea de monuments.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here