Sueca acull la II Travessia Platja de les Palmeres

0
409

Sueca travessia Les PalmeresEl pròxim diumenge, 2 d’abril, es celebrarà una nova edició de la prova de natació

La capital de la Ribera Baixa acull, el proper diumenge 2 d’abril, la II edició de la Travessia Platja les Palmeres que es celebrarà a partir de les 11 hores, organitzada pel Club de Natació de Sueca en col·laboració amb l’Ajuntament de Sueca. Igual com en l’edició passada, la travessia comptarà amb dos circuits, un de 1500 metres triangular i l’altre de 3000 metres, en esta segona distància el circuit és realitzarà dos vegades.

El regidor d’Esports, Vicent Baldoví, ha destacat la feinada que comporta l’organització d’un esdeveniment d’esta categoria i ha agraït a totes les persones i col·lectius que estan implicats per la gran tasca que estan fent perquè tot ixca perfecte. Baldoví ha encoratjat a tots els amants de l’esport a sumar-se a la prova que comptarà amb nedadors de gran prestigi del nostre territori.

Per la seua banda, el president del Club de Natació de Sueca, Pau Tomás, ha assenyalat que “l’objectiu d’esta travessia és que els participants passen una estona agradable, que es tracte d’una prova tranquil·la i sense cap problema, i on predominen el valors que caracteritzen l’esport”.

A hores d’ara, ja hi ha inscrits al voltant d’uns 180 nedadors i des de l’organització preveuen arribar a les 300 inscripcions, ja que el mateix dia en diferents localitats mediterrànies també es celebren altres proves del mateix caràcter esportiu. També, s’ha remarcat que tot l’avituallament que no s’utilitze anirà destinat a l’Asil d’Ancians de Sueca.

A més, es comptarà amb nedadors de reconegut prestigi i amb aquells que guanyaren l’edició anterior, que ja han confirmat la seua participació, Rubén Gutiérrez, del Club de Natació Aqüis de Talavera de la Reina (Toledo) en la prova de 1500, i Víctor Benages, del Club Huracán de València en la prova de 3000 metres.

Com a novetat, enguany els organitzadors compten amb la col·laboració del Club de Piragüisme d’Algemesí, que cobriran tot el circuit amb piragües per tal de garantir la seguretat dels nedadors,a més del Club Triatló Sueca i el Club de Córrer Peus Quets.

Tots aquells que vulguen participar poden inscriure’s a la web  www.crono4sports.es fins el divendres, 31 de març.

Gabinet de Premsa i Comunicació

Ajuntament de Sueca

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here