Alzira serà la seu del Màster de Falles i Creativitat de la Universitat de València

1
377
El material dels ninots un dels temes a tractar
El material dels ninots un dels temes a tractar

Ahir per la vesprada va tindre lloc a les instal·lacions d’IDEA una reunió amb els ponents que participaran en la celebració de dues jornades del títol de postgrau Expert universitari Màster de Falles i Creativitat d’ADEIT (Universitat de València) amb la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació. Distints col·laboradors experts en la matèria, d’Alzira, de Gandia, Xàtiva i altres localitats, seran els què impartiran les quatre sessions en dos jornades que tindran lloc en la Casa de la Cultura els pròxims 13 i 20 de maig:

  • Les activitats de les comissions falleres més enllà de la festa
  • La presència en Internet i les xarxes socials de les falles
  • Les falles infantils
  • Investigació en nous materials sostenibles en la construcció de falles: la palla de l’arròs

Segons Ivan Martínez, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació: «En aquestes jornades s’exposaran exemples particulars, però també d’un debat obert al voltant de diverses qüestions (socials, econòmiques, artístiques…) que són les que més poden destacar i aportar des de l’àmbit dels territoris on es celebra la festa de les Falles fora València ciutat. Les sessions estaran obertes a tota la ciutadania interessada».

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here