Els barris de Carcaixent protagonistes de les rutes guiades de turisme

0
502

carcaixent plaça majorLa ruta d’este diumenge aproparà la història dels primers assentaments del Carcaixent actual

 

Els barris de Carcaixent, la seua història i la seua evolució fins configurar la ciutat que hui en dia coneixem centren la programació de visites guiades que s’organitzen mensualment des de l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Carcaixent. Per a este diumenge està prevista una ruta pel centre de la ciutat, que aproparà als visitants la història dels primers assentaments urbans al voltant de l’Església de l’Assumpció cap a meitat del s.XVI. Esta visita és una continuació de la celebrada al mes de gener en Cogullada i Ternils, nuclis dels primers pobladors del terme.

Durant els propers mesos es continuarà avançant en la història de Carcaixent i es programaran rutes als barris de Les Barraques, la Muntanyeta i els Quatre Camins, localitzacions on, a partir del s.XVII van començar a desenvolupar-se en els llocs més elevats nuclis de població, que acabarien per fusionar-se donant lloc al Carcaixent actual. La pròxima ruta prevista serà el 30 d’abril al barri de Les Barraques.

Els interessats en reservar tant per a la ruta d’este diumenge com per a la del 30 d’abril poden posar-se en contacte amb l’Àrea de Turisme en els telèfons 962457666 o 962457667, per whatsapp al 667702005 o per correu electrònic a turisme@ayto-carcaixent.es. El preu de cada ruta és de 7€ per persona, amb esmorzar inclòs. Només cal portar calçat i roba còmoda, ja que la passejada té dificultat baixa i és apta per a tots els públics.

Departament de Comunicació i Premsa 

Ajuntament de Carcaixent

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here