A mitjans de maig es coneixerà el nou president de la Junta Local Fallera d’Alzira

4
569
Vicent Muñoz i Jaime Bohigues
Vicent Muñoz i Jaime Bohigues

A mitjans del pròxim mes de maig és la data en la que es coneixerà el president de la Junta Local Fallera d’Alzira, càrrec al que opten el faller de La Malva Jaime Bohigues i l’actual mandatari Vicent Muñoz, segons fons de la pròpia JLF.

L’Assemblea de Presidents en la que Muñoz i la seua directiva donaran a conèixer els comptes de l’últim exercici és la que marca el calendari a seguir. Però al coincidir la data prevista del 15 d’abril amb la Setmana Santa, la convocatòria de l’assemblea s’endarrerir’a fins a últims de mes. A partir de l’assemblea comença el conte enrere de 15 dies i per tant l’elecció del nou president tindrà lloc a mitjans del pròxim mes de maig.

Prèviament votaran els fallers de cada comissió que portarà a la seu de la JLF el resultat de la mateixa, amb la premisa que cada falla és un vot. Podran votar els fallers i falleres que estiguen inscrits el dia de la votació, per tant enguany la tradicional «apuntà» adquirix enguany una gran repercusió i rellevància.

La major part de la directiva actual es manté fidel a Vicent Muñoz, tot i que Jaime Bohigues ha arrossegat a mitja dotzena de directius que li donaran suport per abastar la direcció de la JLF.

4 Comentarios

 1. Sempre havia pensat com una persona tan cabal com Jaume estava en una directiva com la de Vicent i tota la resta de acomodats que fan de directiva. Eixos que mane qui mane allí sempre estan. Forza xama..!

 2. Esperem que els fallers siguen coherents i tinguen trellat per a votar, i no isca Jaume. Per el be de les falles de la nostra ciutat seguisca Muñoz, en tots els anys que està de president mes nostres falles sols han fet que créixer i fer-se mes gran

 3. Com a fallera d’aquesta ciutat no vaig a dir que Vicent no val per al carrec!doncs hui no estaria aon està! Ha tingut bons recolçaments i els ha deixat pedre per culpa d’alguns figuristes que te al costat! Si he dit figuristes d’els de molta imatge i poc de doblegar el llom! Com es que es van els de festes,protocol,recompense, comunicació i reds socials? Algo passa no? Aon esta el protocol enguany de la fallera major? Li faltava tela als vestits i no me referixc als oficials si no als particulars per a arribar a una llargaria digna de personatje públic,ara que en maquillatje no li ha faltat li sobra per a tres anys mes, tant que s’ha prohibit altres anys i enguany dona igual

  ella va per liure! Per aço fa el que vol per aon fora o no es feia mes fotos perque eixien altres persones! I aquest any la prota soc jo no o veus?O lo q’es pijor mai han pogut estar les parelles dins de junta i enguany si? Com estan els espolins de les falleres antecessores arreplegant pols al suposat museu taller? I el descontrol desde que Jaume ho va deixar ha segut flipant! No se si Jaume seria un gran president o no! Sols que els pilars que te son gent mes que treballadora i lluitadora de la nostra festa i cultura que tu o gent del teu voltant no vas apreciar!pero ja que som Patrimoni que siga amb dignitat! Un gran president ho es si darrere te un gran equip i ara mateixa el teu te falta d’algo! Ganes de treballar! El temps crema a tots!

 4. Després de llegir aquest últim comentari, només puc dir, que per escriure una gran parrafada plena d´enveja i cels, no cal ocultar l´identitat. ú deu ser legal i mostrar-se tal i com és. De vegades em plantege com pot haver gent tan enfadossa i plena de ràbia, per defendre a uns no cal tirar a altres per terra, ni fer crítiques no verdaderes en tots els sentits.
  Jo com a fallera alzirenya , pense que la junta local a treballat molt els últims darrers anys, per dur a tot arreu les falles d´alzira, fer les coses a gust de tots és molt complicat quan som 35 comissions. el més lleig que he vist enguany ha sigut a tota eixa gent no competent que no ha sigut capaç de dimitir de la directiva, deixant de costat als 4 , que han tigut que fer el treball de tots ells. Cal donar l´enhorabona a tots els currantes que a pesar de tots els contratemps ho fet que les falles 2017 hagen sigut excel.lent per als alzirenys i veíns d´altres poblacion.
  Quan ú es compromet en qualsevol directiva siga de comissió, d´assossiació o qualsevol altra entitat, deu seguir fins al final i fer el millor possible el seu treball encara q en algunes coses puga estar en desacord, i sinó està el que es coneix per » dimissió»……….
  Tal vegada tots eixos calificatius dirigits a una digníssima dòna valencia, se´ls podria haver ahorrat, pq només mostren l´enveja de la persona anónima de vorer que Alzira ha tingut una màxima representant de 10, elegant, fina i amb un gran saber estar, sense oblidar-se en cap moment dels seues arrels, de família húmil i treballadora, amb gran sentiment faller i orgullossa de la nostra festa!!!!!!!!!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here