La Generalitat construirà una nova redona en la CV-50 al terme de l’Alcúdia

0
479
Lloc on s'ubicarà la redona
Lloc on s’ubicarà la redona

La redona desviarà el trànsit per fora del nucli urbà de l’Alcúdia

S’han destinat 223.850€ per a 6 projectes distints, entre els quals s’inclou el de l’Alcúdia

La Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha adjudicat 659.450€ per a dur a terme 16 projectes constructius per a obres de millora de la seguretat viària a les carreteres de la Generalitat en la província de València. El municipi de l’Alcúdia es troba entre un d’aquests 16 projectes que s’han dividit en tres blocs.

El bloc on s’ha inclòs el pla de l’Alcúdia és el tercer, al qual se li ha atorgat un pressupost de 223.850€ i està compost per 6 municipis de la província.

El projecte que es durà a terme en l’Alcúdia es basa en la construcció d’una glorieta en la CV-50, a l’altura del carrer Gutiérrez Mellado, amb la finalitat d’evitar que, tot el trànsit provinent de Carlet que va en direcció a Alzira per la CV-50 o a València per l’autovia, passe necessàriament per l’interior del poble del nucli urbà l’Alcúdia. Aquesta nova glorieta permetrà que els vehicles puguen continuar per la CV-50 o accedir a l’autovia fent una circumval·lació, mesura que afavorirà i millorarà la fluïdesa del tràfic.

D’altra banda, i aprofitant la construcció d’aquesta obra, està projectat realitzar un carril bici en l’Avinguda de Carlet començant a l’altura de l’Avinguda Comte de Serrallo, fins al carrer Ronda Nord, que comunicarà amb el carril bici ja existent, paral·lel a la CV-50.

La Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori s’ha marcat com una de les seues prioritats les actuacions que comporten una millora de la seguretat viària a les carreteres que gestiona en l’àmbit de la Comunitat Valenciana, com és el cas de l’Alcúdia. Amb la posada en marxa d’aquestes actuacions, la Conselleria fa un pas més en el compliment del seu objectiu de millorar la seguretat viària de les carreteres, analitzant per a això tant el trànsit dels automòbils com dels vianants i ciclistes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here