Els forners i un llibre de Reclam promocionaran la reganyà per tots els centres d’Alzira

0
373

Reganya economia gadea“La Reganyà” continua la seua promoció als centres educatius per fer una marca de qualitat i un producte típic de la nostra ciutat

 En la reunió del regidor de Promoció Econòmica, Ivan Martínez, la directora d’IDEA, Carmen Herrero, i tècnics d’educació amb  la direcció dels centres educatius d’Alzira s’ha acordat continuar amb la campanya de ‘la Reganyà’ i que aquesta forme part de diverses activitats als centres educatius i que els alumnes tinguen l’oportunitat de conèixer de primera mà la feina artesanal dels forners i el procés d’elaboració de la Raganyà.

A més, aquesta nova campanya comptarà amb l’edició i publicació per part de l’editorial Reclam, que vol seguir amb l’expansió de la lectura i per a això ha aconseguit el suport del Gremi de Forners d’Alzira i de l’Ajuntament d’un conte que explique la història de la Reganyà per a què les xiquetes i xiquets d’Alzira reconeguen i posen en valor els nostres productes típics.

Segons regidor de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament d’Alzira: «l’objectiu en aquesta nova campanya de divulgació als centres escolars és posar en valor els nostres productes, però també potenciar el nostre comerç i gastronomia, així com el treball dels professionals de la nostra ciutat, especialment el que té a vore amb els nostres barris».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here