Enric Morera: «Les falles experimenten una evolució positiva amb més conciència cívica»

0
590
IMG_1244
Morera amb l’alcalde i el comisari en la mascletà
Morera desfilada casalicis
Desfilant junt les autoritats municipals i falleres
Morera la Malva
Davant la falla Plaça La Malva
En el casal de Camí Nou
En el casal de Camí Nou

IMG_1277El president de les Corts Valencianes Enric Morera va manifestar a hir en Alzira que les falles «estan experimentant una evolució positiva», en considerar que «hi ha més conciència cívica, més seguretat, a més de ser més valencianistes». Morera ha reiterat que les falles «és la festa més gran del món» i que són «un llegat que cal conservar i millorar».

Morera és una amant de les falles d’Alzira en la seua decena vegada consecutiva que les visita, abans com a secretari general del Bloc i ara com a màxim representant de les Corts; «són molt autèntiques» i a «no patixen les aglomeracions de les de València.»

Reunió amb empresaris

Ahir, acompanyat per l’alcalde Diego Gómez, va fer un llarg recorregut per casals com els de Camí Nou i La Malva a més de presenciar la mascletà disparada per Pirotècnica Crespo i de participar en la tradicional «Cassolà» de la falla Plaça del Forn.

En el casal de Camí Nou va escoltar les reivindicacions d’un grup d’empresaris locals encapçalats per Pepe Villalba i en la Malva va signar en el llibre d’or d’esta reconeguda comissió a nivell autonòmic per la seua important tasca en el terreny cultural.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here