Nou Penalet trionfa el primer any a Alzira superant tot tipus de penalitats

0
915
Eufòria al casal de Nou Penalet
Eufòria al casal de Nou Penalet

IMG_1145 IMG_1146 IMG_1152 IMG_1179 IMG_1181

Nou penalet casal Paco

Per a Nou Penalet ha sigut arribar i besar el sant, en este cas Sant Josep, en guanyar el primer premi de la secció 4ª el primer anys que concursa esta renovada comissió composada per 62 fallers i falleres.

Al casal reinava anit i hui una alegria doblement desbordant, primer perquè no esperavem guanyar i segon davant els nombrosos problemes patits en els dies previs a la plantà; «és el premi a fer les coses molt bé sortejant l’adversitat» comenta amb orgull i satisfacció el jove vicepresident Mateo Montalvá en «aconseguir que el veïnat i la comissió estigam orgullosos, és el màxim al que podiem aspirar.

I és que una protesta dels veïns per la ubicació de la falla el passat dilluns va provocar que l’Ajuntament decidira traslladar el lloc de la plantà una miqueta més de les cases més pròximes. La nova ubicació els ha protet més d’un problemeta amb la falla veïna, Tulell-Avinguda i és que les mesures de seguretat han de primar sobre la resta d’interessos.

Els joves components de Nou Penalet han tingut una comportament exemplar repartitn, fins i tot, cartes a tots els veïns demanant disculpes. Així segons Montalvá «en la última reunió que mantinguerem veïns i fallers amb l’alcalde quedarem tots molt contents», quedant al final «resolt el problema de forma satisfactòria».

Sembla que la pròxima setmana hi haurà una reunió a tres bandes entre la comissió la JLF i la regidoria de Seguretat perquè es quede clara la demarcació de les dos falles veïnes i així tindre «un any tranquil el pròxim exercici».

Un conciliador Mateo Montalvá espera eliminar els posibles malentesos amb Tulell «al voltant d’un bon sopar i alguna casalleta».

Així final feliç en l’embolic en el que s’ha vist inmers esta jove falla que ha arribat pegant fort en el panorama local; de la mà de l’artista Fernando Llopis i amb la fallera major Carla Vayá i el president Ernesto Chorro al capdavant, han besat el sant a les primeres de canvi.

Riberaexpress  

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here