Alzira organitzarà un concurs de reganyaes i farà un llibre divulgatiu d’este dolç autòcton

0
486
La reganyà va ser el postre de l'espardenyà
La reganyà va ser el postre de l’espardenyà

Alzira continua amb la promoció de la campanya de la Reganyà junt al Gremi de Forners

 

Ivan Martínez, regidor de Promoció Econòmica, i la directora d’IDEA, Carmen Herrero, es van reunir ahir amb Rafa Gadea, president del Gremi de Forners, i altres artesans de l’entitat per continuar amb la programació de la campanya d’Alzira, la Reganyà.

Entre les principals propostes que es portaran a terme en els pròxims mesos es troba la realització d’un concurs de “reganyaes” als professionals interessats, així com la vinculació amb el sector editorial i educatius, amb la realització d’un llibre divulgatiu d’aquest dolç i dels productes dels forns tradicionals.

De la mateixa manera, s’ha fet balanç de les últimes accions i activitats realitzades. Cal destacar que la Reganyà, elaborada com a postre, ha estat present en el I Concurs d’Espardenyà, celebrat a Alzira el passat 12 de març; igualment, es va presentar aquest producte en la X Setmana de l’Economia el passat mes de febrer; a més a més ha estat present a Fitur el gener. De la mateixa manera, l’Ajuntament en els seus actes i esdeveniments està promocionant la Reganyà d’Alzira.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here