Vicent Muñoz: «Artistes i comissions deuran fer un esforç important per a la plantà»

0
481

Plantà falla albuixarresLa pluja ha endarrerit el llarg procés de la plantà a Alzira i la comarca especialment pel que fa als monuments més grans que hui ja tindrien els primers ninots en els seus llocs de costum.

Així a Alzira serà demà dimarts quan els camions comencen el trasllat dels monuments des dels respectius tallers del artistes fins el lloc de plantà. Això suposarà «un esforç molt important per als artistes i els fallers de les comissionsen tindre menys hores per plantar la falla», segons ha manifestat el president de la JLF d’Alzira Vicent Muñoz a Riberaexpress.

Qualitat en els monuments

Muñoz ja ha vançat que el pas dels respectius jurats per puntuar les falles «no s’endarrerirà», ara bé si ploguera el dijous «voriem que fem».

El màxim dirigent de les falles locals espera que hi haja «molta qualitat» en els monuments arran del que s’ha vist en l’exposició del Ninot.

Ara sols falta que l’oratge respete el treball de tot un any dels artistes i la tasca dels milers de fallers i falleres d’Alzira i la comarca.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here