Lidia Enguix: «Este matí he plorat un montó al suspendre’s la mascletà»

0
541
Lidia (centre) amb les falleres majors de Borriana i Sagunt
Lidia (centre) amb les falleres majors de Borriana i Sagunt

Lidia enguix faller casal 1

Lidia enguix faller casal 2

Lidia Enguix fall casal

Lidia enguix i fall borriana sagunt

Lidia Enguix FM Borriana

La fallera major d’Alzira Lidia Enguix ha reconegut que este matí «he plorat un montó» al conèixer que l’ajuntament i la Junta Local Fallera havien decidit suspendre la primera mascletà de la setmana fallera davant la persistent pluja que queia sobre la comarca i que s’allargarà durant tot el dia de hui.

Però al migdia Lidia ha rebut el consol de les falleres majors de Borriana i Sagunt, que junt les seues respectives corts s’han traslladat a la capital de la Ribera tot i la suspensió de la mascletà.

Han dinat juntes en el nou casal de la JLF i així s’han oblidat un poc de la pena produïda per la gota freda que les ha privat de veure el primer espectacle de pólvora i soroll de les falles. Les tres FM es mostraven «esperançades» que els núvols escampen per a la plantà i així poder gaudir, com cal, de les primeres falles considerades Patrimoni Immaterial Cultural de la Humanitat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here