CCOO demana que Ribera Salud «execute» els requeriments de la Inspecció de Treball

0
554

Algemesí centre salutEl sindicat de CCOO de Sanitat de La Ribera, està sorprès amb la nota apareguda en premsa en la que l’empresa Ribera Salud afirma estar d’acord amb la remodelació del Centre de Salut d’Algemesí.

CCOO vol recordar a l’empresa i a la ciutadania que, esta empresa té un requeriment de la Inspecció de Treball des de Desembre de 2015, per a que execute urgentment la remodelació del Servei d’Urgències del CS d’Algemesí. Requeriment que ha sigut incomplit per Ribera Salud.

CCOO presentà davant de la Inspecció de Treball en Desembre de 2012 una denúncia contra l’empresa Ribera Salud, per diferents incompliments en matèria de Salut Laboral, entre els que estaven les condicions del Servei d’Urgències del CS d’Algemesí, l’espai és xicotet, no disposa de llum ni ventilació directes…Les instal·lacions són realment inadequades per atendre correctament als pacients i així ho va posar en coneixement de la Inspecció de treball CCOO. Després de realitzar diferents visites, reunions, informes…, es va concretar la reforma del centre en el plànol que s’adjunta al comunicat de premsa. Esta reforma devia de realitzar-se immediatament.

Sorprenentment després de més d’un any sense que Ribera Salud execute la reforma REQUERIDA per la Inspecció de Treball, l’empresa junt amb la seua filial, l’Associació de directius, volen que la Conselleria de Sanitat realitze les obres de remodelació del Centre de Salut D’Algemesí.

Cal recordar que la gestió de la Concessió Administrativa de la Sanitat Pública de La Ribera acaba el 31 de Març de 2018 i fins eixe moment les inversions, el manteniment de les infraestructures, els materials, la plantilla… són responsabilitat directa de Ribera Salud, que cobra 16.000.000 d’€ mensuals de la Conselleria de Sanitat i dels nostres impostos.

Senyors de Ribera Salud i de l’Associació de Directius, deixen de prendre’s el pèl i de tractar-nos com si fórem ignorants, sabem que vostès són els responsables de les deficiències sanitàries que patim la ciutadania i el personal que treballa als centres sanitaris de la comarca, Vostès són els responsables de que no es substituïsca a un Metge de Família durant més de 3 setmanes, fent que els pacients tinguen que acudir varies vegades al Centre de Salut a  demanar/canviar la cita, que el personal administratiu tinga canviar cites telefònicament, que els pacients tinguen que ser repartits entre els altres Metges de Família, sobrecarregant el seu treball diari. Vostès són els responsables que des de fa mesos falte l’Aux d’Infermeria de la vesprada al Centre de Salut d’Alzira perquè no la contracten i s’han de assumir les seues funcions altre personal que no és de la seua categoria, produint-se una intromissió laboral. Vostès són els responsables de que al portaveu de l’Associació de Directius, cada vegada que dedica la seua jornada laboral a l’Associació, si que se’l substituïsca per a no generar problemes entre els seus pacients i que a més a més s’amplie l’horari de consulta per a que no tinga demora.

 

Com s’atreveixen a dir que han augmentat la plantilla de Metges de Família al Departament de La Ribera quan l’únic que estan fent es contractar a personal per a substituir les jubilacions del personal de la Conselleria de Sanitat. Vostès ni augmenten plantilla ni tan sols tenen la decència de cobrir els estandars de la Conselleria de Sanitat que ten critiquen. El ratio de Metges de Familia en la conselleria és quasi de 100 targetes sanitàries menys que en La Ribera.

 

 

 

 

 

 

 

Senyors de Ribera Salud i de l’Associació de Directius deixen de enganyar-nos, de pressionar-nos, som persones adultes i sabem el que volem: UNA SANITAT PÚBLICA I DE QUALITAT i Vostès el que s’han de fer és deixar de fer la campanya de autobombo i posar-se a gestionar MILLOR la sanitat de La Ribera.

Senyors de Ribera Salud i de l’Associació de Directius MÉS PERSONAL I MÉS RECURSOS

 

 

 

 

Àngels López García-Antón

Delegada Sindical

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here