Reclam presenta la Ruta de la Seda en el Centre de Turisme de València

0
419

Reclam ruta seda 1Reclam Editorial teixeix la Ruta de la Seda

El Centre de Turisme de València ha acollit un important acte organitzat per l’Agència Valenciana de Turisme i que ha tingut com a protagonista principal la flamant Ruta de la Seda. A l’acte han assistir personalitats com Vicent Genovés, President del Col·legi Major de la Seda; Francesc Colomer, Secretari Autonòmic de Turisme, i el Diputat de les Corts, José María Chiquillo.

L’esdeveniment ha girat al voltant de les publicacions i vídeos que la pròpia AVT ha anat recopilant en els últims temps sobre la Ruta de la Seda, des dels seus orígens orientals fins al final del camí; la ciutat de València.

I com ja és costum, Reclam Editorial no va faltar a la cita. El motiu no és cap misteri. Com que el dia anava de presentacions amb motiu de la famosa Ruta de la Seda, l’editorial de la Ribera va fer acte de presència, llibre en mà, i es va encarregar de presentar l’obra que van editar i publicar fa unes setmanes. Una ocasió perfecta per a presumir d’història, il·lustracions, disseny i bon gust. I proclamant als quatre vents, una vegada més, el seu infrangible vincle amb la cultura, que va travessant i superant fronteres i muralles, fins i tot arribant a l’altra punta del planeta.

“La Ruta de la Seda. De Xian a València”, una obra simpàtica i educativa, que posa al lector cara a cara amb la història de l’art valencià i que ajuda a descobrir l’origen d’edificis tan rellevants i magnificentes com la Llotja de la Seda o el Col·legi d’Art Major de la Seda de València.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here