Nou dones pioneres en el moviment sindical reben la Insígnia de la Igualtat en Alzira

0
332

Insígnia Igualtat Alzira 17L’Ajuntament d’Alzira lliura la Insígnia d’Igualtat 2017

L’acte va tindre lloc ahir a la vesprada al Saló de Plens de l’Ajuntament d’Alzira i va estar amenitzat per un quartet de cambra de la Societat Musical d’Alzira.

Enguany s’ha reconegut les dones implicades activament en el moviment sindical en una època en què les dones es trobaven, amb més virulència que hui, amb tot tipus de frens i obstacles –familiars, socials, etc.– per a participar activament i, més encara, per a liderar la defensa dels drets laborals de les treballadores i treballadors.

L’acte, al qual ha assistit quasi tota la corporació municipal, ha comptat amb la presència de l’alcalde, Diego Gómez, que ha destacat al seu discurs: “Les dones feu caminar el món, les dones sou la revolució imparable, no volem que falteu ninguna dona, vos volem vives”.

A continuació, la regidora de Polítiques d’Igualtat, Marina Mir, ha llegit l’acta de la COPIM, Comissió Interdepartamental per a la Política d’Igualtat Municipal, en la qual es va acordar l’atorgament de la insignia, i l’alcalde ha fet la imposició a les 9 dones guardonades:

Isabel Albarracín Roca (UGT).

Pilar Ramírez Vicent (CCOO).

Mercedes Cortés Soto (UGT).

Nardi Alemany Soler (UGT).

Soledad Garés Ull (CCOO).

María José Sifre Berenguer (CCOO).

Manoli Nieto Galera (UGT).

Pepita Fernández Pastor (UGT).

Nela Miralles Albelda (CCOO).

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here