Mig centenar de fotografies de la dona algemesinenca al Museu de la Festa d’Algemesí

0
523

algemesi expo donesExposició fotogràfica “Dones treballadores” al Museu Valencià de la Festa

52 fotografies de la dona algemesinenca en el seu àmbit laboral és l’aportació de “Fotoaficionats Algemesí”, la regidoria d’Igualtat i el Museu Valencià de la Festa als actes  al voltant del dia internacional de la Dona.

L’exposició continua amb el treball realitzat al 2016 per aquest col·lectiu de fotògrafs i que s’inicià amb la mostra “Dones d’Algemesí“, una sèrie de retrats de destacades dones algemesinenca. En aquesta ocasió, Fotoaficionats rendeix un just reconeixement a la dona en el seu camp professional. Segons el seu president Ximo Tomás, es tracta d’una mostra més oberta pel que fa al teixit social de la dona, mostrant instantànies del seu treball diari en tots els camps: des de la dona en el camp, la indústria, l’ensenyament, la cultura, la recerca, l’adreça, l’administració o la casa.

La mostra que s’inaugurarà el proper dijous 9 de març a les 19.30 hores, exposa el treball dels fotògrafs locals Ricardo Esteve, Paco Celedonio, Vicent Granell, Vicent Piquer, Antonio Roig Aliaga, Carlos Rodríguez Masià, J. Ferrando,  Ximo Tomàs, Vicent Esteve,  Miguel Alonso, Angel Bosch, Ximo Rosell i Raul Sánchez Guitart.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here