L’autobús urbà d’Alzira modifica les línies durant la setmana fallera

0
498

– De l’11 al 19 se suprimiran les línies 1 i 2 quedant en funcionament la línia 3

– Es crea al llarg de la setmana fallera una ruta alternativa, la línia taronja 

 

El tall de carrers pels monuments fallers i les carpes obliga durant la setmana fallera a reordenar el servei municipal de transport urbà.

Entre els dies 11 al 19 de març. ambdós inclosos, se suprimiran les línies 1 i 2, de manera que quedarà només en funcionament la línia 3, la verda, que mantindrà el seu recorregut habitual afegint una parada a les Barraques, amb l’horari següent:

Eixides de l’estació a les hores i eixides de l’Hospital a les mitges.

A més, ha sigut creada una ruta alternativa per a donar el millor servei possible als usuaris del servei municipal de transport urbà, la denominada línia taronja, que tindrà unAutobus urbà alzira itinerari amb les parades següents:

Hospital; avinguda Mediterrània-Diputació; av. dels Esports-av. Llibertat; av. dels Esports-IES Luis Suñer; CC Carrefour; Pare Pompili, IES Josep Ma. Parra; Pare Pompili- Hort de Gorreta; Pare Pompili-la Muntanyeta; Vicente Vidal-av. del Parc; Vicente Vidal-Col·legi Ausiàs March; ronda de la Séquia Reial d’Alzira-Centre de Salut; plaça del Regne; estació de ferrocarril; Vicente Vidal-col·legi Ausiàs March; Vicente Vidal-av. del Parc; Pare Pompili-la Muntanyeta; Pare Pompili-Hort de Gorreta; Pare Pompili-l’Alquerieta; General Espartero; av. Mediterrània-Solimar; Hospital.

En esta línia especial l’horari serà d’eixides des de l’estació a les mitges, i de l’Hospital a les hores.

Fernando Pascual, regidor de Serveis Públics, ha declarat que «a partir del 20 de març tornaran a funcionar les tres línies del servei municipal urbà, amb el seu recorregut i horari habituals, alhora que demana disculpes a tots els usuaris del servei de bus que obligatòriament ha de modificar les seues rutes per la impossibilitat de circular amb normalitat a causa de la gran quantitat de vials tallats durant les festes falleres».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here