Carcaixent obri la borsa d’emergència social per a ocupació

0
428

Carcaixent plenari corpEl termini de presentació de sol·licituds finalitza el 20 de març

 

Des de  hui i fins el 20 de març estarà obert el termini de presentació de sol·licituds per a constituir una borsa d’emergència social. Esta borsa substitueix a la creada en gener de 2014 i té com a finalitat la contractació de personal laboral temporal basat en criteris de necessitat social. Els treballs a realitzar serien de prestació de serveis relacionats amb obres, pintura, jardineria, agicultura, electricitat o neteja entre altres, atenent a les necessitats municipals. A la pàgina web de l’Ajuntament de Carcaixent es poden consultar el funcionament així com els criteris de baremació per a la constitució de la borsa

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here