Alzira i la Universitat de València presenten la segona edició de la Universitat de Primavera

0
407

L’Ajuntament d’Alzira en col·laboració amb la Universitat de València presenten la segona edició de la Universitat de Primavera d’Alzira (UPA). La realització d’aquests cursos es farà amb la col·laboració d’IDEA i la regidoria d’Educació de l’Ajuntament, i es durà a terme la setmana del 15-19 i 22 al 26 de maig.

Aquestes jornades són punt de trobada de docents, professionals, estudiants i ciutadans d’Alzira. Es tracta de diversos mòduls formatius, impartits de forma gratuïta. La Universitat de València impulsa aquesta nova acció acadèmica, lligada a la formació, la recerca i la transferència del coneixement, que pretén consolidar-se en la ciutat d’Alzira i la seua comarca. En aquesta edició d’enguany es tractarà sobre el patrimoni natural, que en la nostra ciutat conta com a referent el paratge natural de la Murta i la Casella.

Segons han destacat Ivan Martínez, regidor responsable de l’àrea de formació superior i IDEA, i Pepe Grau, regidor d’Educació: «Alzira se situa amb la Universitat de Primavera, juntament amb Unisocietat, un altre programa de divulgació de la Universitat de València, i el conveni subscrit fa uns mesos amb el principal centre investigador valencià i l’Ajuntament, com un dels socis més actius amb la universitat».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here