Antonio Galbis nomenat Fill Adoptiu de l’Alcúdia en un acte ple d’emotivitat

0
442

Conduït per la neAlcudia Homenatge Galbista de l’homenatjat, la periodista Anna Galbis, l’acte va estar ple d’emotivitat.

Amb un Saló ple de gom a gom, l’Ajuntament de l’Alcúdia va nomenar, el matí del dissabte, fill adoptiu a Antonio Galbis Domènech en una cerimònia carregada d’emocions que va ser presentada per la seua néta, la periodista Anna Galbis, i que va comptar amb la participació del tenor Rafa Sanz.


La primera intervenció de l’acte va ser la de l’alcalde de l’Alcúdia, Andreu Salom, qui va llegir l’acord del plenari del passat 19 de juliol de 2016 on es va aprovar per majoria absoluta el nomenament. A continuació, i després de la intervenció dels representants dels grups polítics, Anna Pérez de Compromís per l’Alcúdia, Oreto Segura del PP i Francesc Martínez del PSPV, van prendre la paraula Vicente Borràs, amic i company de l’ambaixada de Moros i Cristians d’Agullent, José Cutillas, comandant de la Guàrdia Civil de Patraix, Eliseu Gómez, president del COTIF, i Fidel Ramírez, president de la Banda de Veterans. Per últim, van prendre la paraula en nom de la família, Juan Carlos Galbis i Anna Galbis, fill i néta de l’homenatjat.


Per finalitzar l’acte, i després d’unes paraules d’un emocionat Antonio Galbis, es va fer l’entrega d’alguns presents entre els quals estava una aquarel·la amb grafit fet per l’artista alcudiana Lidia Boix, encarregat per l’Ajuntament de l’Alcúdia expressament per a l’ocasió.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here