OOperations instal.la una taquilla intel.ligent en el restaurant Montecarlo d’Alzira

0
852
José Vte. Tébar i Esteban Estreder
José Vte. Tébar i Esteban Estreder

OOperations bar montecarlo 2

OOperations bar montecarlo 1

El gerent d’OOperations, José Vicente Tébar va fer entrega ahir al responsable del Restaurant Montecarlo, Esteban Estreder, de la primera taquilla intel.ligent que la nova empresa de la comarca instal.la a Alzira.

Una taquilla on Esteban pretén que servisca per a la venda bé d’un mòbil, bé d’un xicotet electrodomèstic que estarà a la vista de la seua clientela; «el client mentre es pren un café podrà veure el producte i si li agrada compar-lo» aexplica Estreder, que es troba al capdavant d’este reconegut establiment hosteler des de fa més d’un any.

OOperations ultima estos dies l’instal.lació de més de 300 taquilles en l’establiment La Calle d’Alzira regit per Ivan Gradolí on es ficaran una variada gama de productes que podran ser adquirits des d’un mòbil mitjançant una aplicació.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here